MCTSD Administrator
Mesaj Sayısı : 170 points : 305 Rep : 9 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 28 Nerden : Miley'min yanından...:)
| Konu: Miley Cyrus ; İlişkiye Ayıracak Vaktim Yok! Salı Eyl. 15, 2009 10:59 am | |
| Miley Cyrus ; İlişkiye Ayıracak Vaktim Yok!Miley Cyrus, ne Liam Hemsworth ne de bir başkasıyla ilişkisi olduğu haberlerini yalanlıyor. 16 yaşındaki şarkıcı - oyuncu, şu sıralar herhangi bir ilişkiye ayıracak vakti olmadığını, Twitter'daki sayfasına romantik mesajlar yazmasının sebebini de tamamen 'eğlence' olsun diye yazdığını belirtiyor:"Ben bu tip mesajlar yazarak eğleniyorum ve bunu seviyorum." Bunun dışında müzik ve sinema dünyasının içinde olduğu için de kendini çok şanslı hissediyor Cyrus: "Çoğu yaşıtımdan daha fazla çalışıyorum. Herkes kendisiyle yarışıyor. Aklıma okul dönemim geliyor... Okul kesinlikle bana göre değil. Bu şekilde çalışmak, okula gitmekten çok daha kolay." Kaynak;Msn Haberi ALINTIDIR! | |
|
Miss.Cyrus*
| Konu: Geri: Miley Cyrus ; İlişkiye Ayıracak Vaktim Yok! Salı Eyl. 15, 2009 5:13 pm | |
| | |
|
MCTSD Administrator
Mesaj Sayısı : 170 points : 305 Rep : 9 Kayıt tarihi : 13/09/09 Yaş : 28 Nerden : Miley'min yanından...:)
| Konu: Geri: Miley Cyrus ; İlişkiye Ayıracak Vaktim Yok! Salı Eyl. 15, 2009 6:36 pm | |
| Bişey değl. | |
|